Viime kirjoituksesta on kulunut aikaa. Pahoittelut siitä.
 

Välissä on ehtinyt tapahtua :)
 

Moccan kanssa kävimme Mäntän Talvinomessa (epäviralliset nome-kokeet) Jämsässä 21.3. Luokkana oli ALO-luokka ja luokka suoritettiin dameilla. Kyseessä oli meidän ensimmäiset nome-kokeet ja olinkin erittäin tyytyväinen Moccan suoritukseen vaikkei kaikki ihan nappiin mennytkään. Tehtävinä oli hakuruutu, ykkösmarkkeeraukset ja linja. Meidän linja oli kaikkea muuta kuin suora linja :P Kivaa silti oli ja se kai on tärkeintä :)

DSC_0173.jpg

Lisäksi 22.3. kävimme starttaamassa Moccan kanssa ensimmäisissä rally-tokon avoimen luokan kokeissa, josta saimme hyväksytyn tuloksen. Seuraavat kokeet olivatkin 4.4. hyväksytyin tuloksin ja tänään kävimme kolmansissa avoimen luokan kokeissa, joista saimme myös hyväksytyn ja Mocca nimensä eteen jälleen yhden koularin, eli RTK2 ! :) Pätevä poika!

_full.jpg
(c) Tiia Hämäläinen

Välissä kävimme myös Turun KV-näyttelyssä pyörähtämässä, jossa arvostelu oli ehkä hieman koominen ja tuloksena H. Olen pohtinut, että sen jälkeen, kun tuon pojan lihaksia lähdettiin lisäämään ja niitä on lisää saatu, on meidän näyttelytulokset tippuneet järjestäen. Liekö tällä yhteyttä.. ? Rotevuuttahan tuolle on tullut lihaksien myötä eikä ole niin pieni ja siro kuin moni muu. Mutta eiköhän me liputeta silti niille lihaksille :) 

MoccaTurkuKV3_29.3.15.jpg
(c) Markku Kastepohja


Jekkun kanssa olemme aloittaneet Etsijäkoira-treenit. Tällä hetkellä olemme alkeiskurssilla ja pari jälkeä on ehditty jo suorittamaan. Tuokin poika on kovin pätevä :) Toiveena olisi, josko vielä hänestä saataisiin Etsijäkoira. Treenit siis jatkuvat. 
Myös agility pysyy kuvioissa ja kovin on tuntunut treenit sielläkin parantuvan. 

Jekku_etsij%C3%A4%20.jpg



Harrastuksia siis piisaa, ei ainakaan vapaa-ajasta puutetta >_<



Ollaan me sitten käyty myös ihan vaan rentoutumassakin :)

DSC_0362.jpgDSC_0364.jpgDSC_0389.jpgDSC_0433.jpgDSC_0479.jpg