Pieni tauko ollut kirjoittamisessa. Uuden vuoden jälkeen Mocca on käynyt kahdesti starttaamassa rally-toko -kokeissa, saaden ensimmäisestä kokeesta Lempäälästä 88/100 pistettä ohjaajan taaperrettua liikkeessä väärin. Liikkeenä oli tämä

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-2-1%20kello% 
ja minäpä päätin viimeisessä peruutuksessa ottaa vain kaksi askelta (-10 pistettä!). Tuomarina kokeessa oli Anna Pekkala. Ensimmäisestä kokeesta kuitenkin heti ensimmäinen hyväksytty tulos! 
Mocca_rt_Lemp%C3%A4%C3%A4l%C3%A4_3.1.jpg

Seuraavana viikonloppuna käytiin koittamassa onneamme myös Lempäälässä, joskin toko-kokeen merkeissä ja eka VOI-luokan startti. Saatiin tuo ensimmäinen nolla ikinä toko-kokeesta :P Ei ihan mennyt niin kuin oli tarkoitus. Kaikki mahdollinen meni pieleen. Mutta kokemusta rikkaampana ja se on tärkeää se! Ja meidän nykyisenä ajatteluna on se, että harrastusten ja tekemisten tulee olla mukavaa ja kivaa yhdessäoloa. Ei niin vakavaa ;)

Viikko sitten käytiin starttaamassa toisissa rally-toko -kokeissa Seinäjoella, pistein 96/100, tuomarina Tytti Lintenhofer ja siis toinen hyväksytty tulos kommentein "Pirteä suoritus, rauhallinen ohjaus". Viimeistä vielä metsästellään ennen pääsyä seuraavaan luokkaan ja ennen koulutustunnusta. 
Mocca_rt_Sein%C3%A4joki_24.1..jpg

Viikko sitten sunnuntaina, 25.1., käytiin myös Turun KV-näyttelyssä Moccan kanssa, tuomarina Joakim Ohlsson (Ruotsi), joka arvosteli tuon AVO-EH4. Ollaan Suomessa kerätty nyt viimeisen vuoden aikana vain noita EH-tuloksia, jotka tätä ennen ovat olleet hieman harvinaisempia. Tiedä sitten, mistä tuo johtuu - onko koira muuttunut vai mikä.. Komea tuo omaan silmään edelleen on <3 
Moccan arvostelu:

Nästan 4 år. Maskulin helhet. Bra huvud & utryck. Kraft full hals. Utm. förbröst & bröstkorg. Kraftig benstomme. Fallande kors. Rak överarm. Korrekt vinklad bakställ. Ger något tungt intryck stående & gående. Flata tassan. Bra päls. 
Mocca_turku_25.1.15.jpg
(kuva (c) Markku Kastepohja)

Myös molempien poikien MyDogDNA tulokset tulivat. Kummankaan tuloksissa ei ole mainintaa minkään sairauden kantajuudesta tai sairaudesta. Mocca kantaa vai ruskeaa väriä. 

Moccan tuloksista yhteenveto:
N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-1-12%20kello


Jekkun tuloksista yhteenveto:

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-1-27%20kello


Jekku kävi myös kuvilla, koska tuo on oireillut pienesti selällään ja epäilyksenä oli spondyloosi. Kuvat kuitenkin olivat lähes priimaa ja vaikka noita ei virallisesti lausuttukaan, olisi lonkat näyttäneet A-lonkilta. Kyynärpäissä oli vain pientä muutosta, jonka elli katsoi johtuvan iästä. Saatiin lupa siis jatkaa meidän agilityharrastusta! Jee! Nyt vain saatiin hoito-ohjeeksi akupunktiota ja fyssaria, jotta saataisiin selkään vähän joustavuutta ja jumeja laukeamaan. Dobo on myös haaveissa noiden molempien kanssa, jahka löydetään sopiva kurssi :)

Ja ovat nuo pääseet mökillekin juoksemaan!DSC_0119.jpgDSC_0121.jpgDSC_0123.jpgDSC_0128.jpgDSC_0131.jpgDSC_0189.jpg

Mukavaa kevään odotusta lukijoille!