Tänään Mocca pääsi pitkästä aikaa hierojalle. Meidän viime hieroja on ollut viime talvena (eli liian kauan sitten). Ajateltiin mennä pitkästä aikaa hierojalle, kun ollaan taas oltu siellä vesialtaalla ja alkuun siellä näytti siltä, että olisi voinut jumeja taas olla. Ja lisäksi ajateltiin käydä avaamassa koira sopivasti ennen näyttelyä :D Mocca käy hierottavana Doxxilla, Nina Paloposkella.

Meillä on ollut koirilla käytössä syksyn ajan valjaat. Jekku sai uudet, Y-valjaat, syksyn alussa, mutta Mocca on käyttänyt meidän Onnin vanhoja T-valjaita. Olen katsonut, että ne voisivat olla vähän sopivammatkin. No, tänään se sitten varmistui, että Moccakin tulee varmaan saamaan nuo Y-valjaat. Ja siirrytään vaihdellen taas käyttämään meidän Rukkan leveää pantaa. Mocca oli vetänyt itsensä lavoista aika reippaasti jumiin. Eikä jumeja ole ennen ollut tuolla alueella. Useimmiten tuolla menee lantio juntturaan. Sitä se oli myös nyt. 

Mocca oli ensi alkuun jälleen hyperaktiivinen ja innokas ( tuo rakastaa kaikkia ihmisiä ja kotonahan häntä ei ikinä huomioida :P ) Mutta tuosta niin hyvin taas huomasi, kun hierottiin ja paikat alkoivat aueta, että tuo rentoutui ja ihan jopa päätyi maahan makamaan ;) Nyt on taas poika hieman rennompi ja seuraava aika varattiinkin molemmille, sekä Moccalle että Jekkulle. Jekku tulee varmasti sitä tarvitsemaan. Tuo ei ole tainnut eläissään käydä virallisella hierojalla (eli vain siis kotona ollut hierottavana), joten mukava kuulla tuomio tuonkin jumeista. Aikaa odottellessa ensi vuoden puolella!


Hieronnan jälkeen oli aika suunnistaa kohti Marina Palacea ja koirien pikkujouluja.


IMG_3538.jpgIMG_3539.jpg



Mukavasti järjestetty tapahtuma, jossa paljon koiria ja herkkuja koirille. Tilaisuus oli messutyyppinen ja paikalla oli muutamia näytteilleasettajia, joilta sai ostaa myös kotiinviemisiä. Tällä kertaa meidän matkaan ei tarttunut mitää - yllättävää! Mutta pojat pääsivät maistelemaan koiran keksejä ja testaamaan virikeruokinta-alustaa (voikohan sitä tuolla nimellä kutsua..)


IMG_3533.jpgIMG_3536.jpg


MUOKS 9.12. :
Koirien pikkujoulut oli erittäin kannatava reissu :) Saatiin tänään puhelun, että oltiin arvonnassa voitettu lahjakortti koirakoulu.netiin. Päästää kursseilemaan :) Mahtavaa !