Meidän keskiviikot ovat kovin täynnä. Ensin on agilitya Jekkun kanssa ja heti perään (eri paikassa) tokoa Moccan kanssa. Tänään oli yksi näistä keskiviikoista. 

Eilen oltiin molempien kanssa fyssarilla, Leena Piiralla, ja molemmilla todettiin jälleen lihaksien uupumista selästä toiselta puolelta - eri puolilta tietenkin. Moccan kanssa alamme jälleen käymään vesialtaalla vahvistamassa - ja muistuttamassa - lihaksia, löytämässä ne jälleen uudelleen. Jekku tullaan kuvauttamaan vihdoin, pitkään ollut se jo ajatuksena, mutta fyssarikäynti vielä vahvisti tarvetta luuston kuvaukselle, varsinkin, kun harrastuksena luustoa rasittava agility. 

Eilisen käynnin seurauksena otimmekin tänään agilityssa hieman rauhallisemmin, hypyt matalammalla kuin normaalisti. Kouluttajamme ei tosin nähnyt liikkeissä sen erikoisempaa tällä kertaa. Edelliskerralla hän huomautti oikeanpuolen takajalasta, josta syystä Jekkukin pääsi eilen siis fyssalle mukaan. Vika kuitenkin oli enemmän siellä vasemmalla puolella. Poika ei kuitenkaan pienimmissäkään määri vaikuta siltä, että jotain vikaa jossain olisi, hypyt ovat puhtaat ja intoa riittaa. Mutta parempi tutkia kuin hutkia! 

Molempien poikien kanssa ohjeeksi saatiin myös ravailla. Iik! Se taitaa tarkoittaa sitä, että täytyy emännänkin lähteä juoksentelemaan, ei riitä enää pelkät metsälenkit. Hyvä syy hankkia uudet lenkkarit ;) 

Tokossa Moccan kanssa oikein mukavaa; saatiin ohjeistusta, miten reenata tuon kaukokäskyjä. Ongelmana on ollut pieni liikkuminen eteenpäin liikkeen aikana. Harjoiteltiin myös ruutua pitkästä aikaa ja meni todella mukavasti! Ehkä jossain kohtaa uskaltaudutaan starttaamaan VOI-luokkaan. Sitä odottellessa... ja jännittäessä! 

Uutena lajina ollaan keksitty rally-toko. Eilen yritettiin laittaa ilmoittautumista ensimmäisiin kokeisiin Moccan kanssa, mutta kaikki paikat täynnä. Saatiin tiedoksi, että kuulemma Etelä-Suomen alueella nuo koepaikat täyttyvät minuuteissa ilmoittautumisen alettua.. Voi siis mennä hetki, ennen kuin meidän startti lajissa pääsee tapahtumaan. Sitäkin odotellessa :)

IMG_3368.jpg

IMG_3369.jpg